Een compleet systeem

Parijs

Je wilt natuurlijk als instelling of bedrijf het liefst een systeem hebben wat alles weer kan geven, geen aparte systemen of software voor bepaalde programma’s. Met de software van Narrowcasting schiet je wat dat betreft in de roos, maak je gebruik van de software dan heb je ook geen andere software meer nodig. Alle koppelingen en systemen zijn overbodig, door gebruik te maken van internet en bepaalde koppelingen is het een perfect systeem. Dan hebben we het nog niet over de extra mogelijkheden.

Maak schema’s inzichtelijk

Heb je een vergadering met je bedrijf dan wil je natuurlijk alle gegevens inzichtelijk maken, heeft het bedrijf winst of verlies gemaakt en hoe was het vorig jaar gesteld. Met de software van Narrowcasting laat je de mooiste en duidelijkste schema’s zien aan de medewerkers, in een oogopslag is alles zichtbaar zonder moeilijk te doen met programma’s of andere software. Zonder veel moeite schakel je daarna weer naar een ander programma zoals Powerpoint om de presentatie verder te vervolgen.

Narrowcasting

Geniet van de mooiste beelden en beste muziek

Ook voor het bekijken van de mooiste beelden, en bijvoorbeeld het beluisteren van muziek op Youtube maak je gebruik van Narrowcasting software. Moeiteloos schakel je tussen de verschillende programma’s, laat onder in het scherm het laatste nieuws zien door middel van een lichtkrant te laten lopen. De mogelijkheden zijn echt enorm, en dit allemaal gegoten in de huisstijl van je bedrijf. Direct herkenbaar voor je bezoekers en medewerkers wat je ook toont op het prachtige scherm.

Posted In ict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *