Hoe kan jouw bedrijf de digitale transformatie bijhouden?

Narrowcasting

Als bedrijf heb je het steeds moeilijker. Het bedrijfsleven digitaliseert snel en het is vaak lastig om alle veranderingen bij te houden. Deze digitale transformatie vraagt om constante vernieuwing en innovatie. Hoe kun je ervoor zorgen dat je bedrijf zó snel applicaties kan ontwikkelen dat je meteen kan inspelen op behoeftes van klanten? Een no code platform kan hiervoor een oplossing bieden!

No code platform

Een no code platform kan dus een oplossing bieden in de digitale transformatie. Wat is dat eigenlijk, een no code platform? Een no-code platform is een platform waarop je gebruik kunt maken van Rapid Application Development. Dit is een vorm van softwareontwikkeling, waarbij je niet vooraf het hele plan uitdenkt, maar al eerder begint. In het proces maak je zoveel mogelijk prototypes, waarna je feedback gaat verzamelen van gebruikers en klanten. Op basis van deze feedback pas je je prototype aan, om zo weer een stap dichter bij het eindproduct te komen. Bij een no-code platform staan er in het platform delen van een software klaar, die je zelf kunt selecteren en samenvoegen tot je eigen applicatie.

Voordelen 

Het grootste voordeel van ontwikkelen met een no code platform is de snelheid waarmee je applicaties in elkaar kunt zetten. Dit kan namelijk tot wel tien keer sneller dan met traditionele vormen van softwareontwikkeling! Dit maakt het dus mogelijk om de digitale transformatie bij te benen. Met no code development voorkom je dat je achter gaat lopen op de actuele behoeftes van je klanten en medewerkers. Je klanttevredenheid zal dus een enorme boost krijgen. Ook medewerkers zullen een stuk tevredener worden. Als je medewerkers zien dat je werk maakt van nieuwe ideeën, zal dit stimulerend werken voor hun creativiteit. Je bent telkens aan het innoveren, je maakt steeds nieuwe prototypes, die je vervolgens gaat testen en gaat verbeteren. Je bedrijf wordt dus gestroomlijnd en innovatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *