Je verbinding altijd optimaal

wifi monteur

Er is niets zo vervelend om geen goed bereik te hebben van internet als je het wel nodig hebt, zoeken om naar een plaats te zoeken waar het bereik van je wifi wel toereikend is om ermee te kunnen werken. Inmiddels heb je alles geprobeerd en nog steeds werkt het niet zoals het moet werken, de expert moet ingeschakeld worden om het probleem te vinden en op te lossen. De wifi monteur weet snel te vinden waar het aan ligt, op te lossen zodat je overal weer bereik hebt met je internet. De specialist komt door heel Nederland bij elk bedrijf maar ook bij particulieren. 

wifi monteur

Weer vertrouwen op je netwerk

Je bent al een aantal keer van ruimte veranderd binnen je bedrijf omdat de wifi niet goed werkt, in het ene kantoor is het bereik perfect en het andere kantoor krijg je bijna geen verbinding. De wifi monteur heeft in bijna alle gevallen al snel door waarom de verbinding niet goed is, en nog belangrijker wat er aan gedaan moet worden om het wel goed te krijgen. Het verplaatsen van apparatuur kan al een oplossing zijn, maar ook extra apparatuur om het signaal te versterken is een van de mogelijkheden. Geen enkel gebouw is hetzelfde, dus vooraf kan er niet gezegd worden wat het probleem is.

Ook voor een compleet nieuw netwerk

Gaat je bedrijf verhuizen en wil je ook op de nieuwe locatie een perfect werkend netwerk hebben, de wifi monteur kan dit voor je verzorgen. Overal in het kantoor heb je een goede verbinding waar je ook bent, geen omkijken meer naar het netwerk en geen zorgen meer of je wel verbinding hebt ergens. Het is ook mogelijk om regelmatig de verbinding laten controleren, en eventueel aan te passen zodat je altijd een goed en stabiele verbinding hebt. Tegen een vast tarief ben je altijd verzekerd van een perfect werkende verbinding.