Laat jouw website door linkbuilding groeien!

linkbuild pakket

Het genereren van links vanaf andere webpagina`s naar die van jou wordt linkbuilding genoemd. Het doel is om door relevante links te plaatsen meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Google houdt ook rekening met linkbuilding. Naast het organische verkeer, is linkbuilding de belangrijkste factor. Met name de relevante links worden door Google gewaardeerd. Indien er een op een site over puppy`s een link naar een dierenarts staat, acht Google dit relevant. De onderwerpen moeten een verband met elkaar hebben. Zeker voor nieuwe webpagina`s is het moeilijk om via Google een organische bezoekersstroom te krijgen. Linkbuilding is daarom van groot belang om te groeien op het web.

Uitbesteden of zelf het avontuur aangaan?

Er zijn verschillende manieren om relevante links naar jouw website te krijgen. Indien je dit liever over laat aan experts op dit gebied, zijn er bedrijven die jou hier graag bij helpen. Deze bedrijven bieden linkbuild pakketten aan, waarbij het gehele proces tot in detail geanalyseerd en uitgevoerd wordt. Naast dat een linkbuild pakket zorgt voor de meest optimale start van linkbuilding, kan je aan de hand van de werkwijze van het bedrijf zelf leren hoe het hele proces werkt.

linkbuild pakket

Zelf de controle nemen met linkbuilding

Je kan zelf links toevoegen in bedrijvengidsen. Ook de sectie waar je commentaren kan geven bij bijvoorbeeld blogs en social media vallen hieronder. Deze methode is echter minder waardevol dan de volgende methodes. Door zelf kwalitatief sterke content te produceren kan je andere website eigenaren verleiden tot het gebruiken van jouw product. Echter ben je wel afhankelijk van de gebruiker van jouw content. Indien een website eigenaar jouw content gebruikt maar zelf een niet aansluitende niche heeft, zal Google dit niet als relevant zien.

Daarnaast zijn er verschillende platforms waar je vrijblijvend artikelen kan schrijven. Hierdoor heb je zelf de regie in handen. Echter stelt niet elk platform het op prijs indien je promotie maakt voor andere merken of pagina`s. Het is daarom raadzaam om vooraf onderzoek te doen naar de regels van het platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *