Leer alles over Java door een professionele cursus te volgen

Java is mogelijk ’s werelds bekendste programmeertaal en is een platformonafhankelijk, object-georiënteerde programmeertaal ontwikkeld Sun Microsystems. Het werd in 1995 geïntroduceerd en is sindsdien onmisbaar in de wereld van programmeren. Ondanks dat er tig andere programmeertalen ontwikkeld zijn in de afgelopen jaren, is Java nog steeds één van de meest gebruikte ter wereld. Leuk feitje: de naam Java is te danken aan de vele kopjes koffie die de ontwikkelaars dagelijks dronken tijdens het proces. Door de vele webapplicaties en websites die (nog) draaien op Java is hij niet meer weg te denken in deze wereld.

Wat leer je in een Java cursus?

Dat Java niet meer weg te denken is uit de moderne samenleving is duidelijk, maar wat kan je nou verwachten van zo’n Java cursus? Bij Geo-ICT bijvoorbeeld leer je in de cursus alle belangrijke zaken die komen kijken bij het schrijven met Java, en dat allemaal binnen een tijdsbestek van slechts 3 dagen. Om te beginnen zal je geleerd worden hoe je Java code om kan zetten in byte code. Vervolgens komt objectgeoriënteerd programmeren aan bod, waarbij onderwerpen als objecten, classes en constructors besproken worden. Maar als je daadwerkelijk wil programmeren met behulp van Java moeten standaard programmeerconcepten als strings, variabelen, arrays en expressies ook behandeld worden. Dit zal dan ook zeker gebeuren gedurende de cursus.

Wat kan je na afloop van de cursus?

Wanneer je een Java cursus besluit te volgen wordt je voortdurend, van begin tot eind, begeleid door een zeer ervaren programmeur van Java. Na afloop van de cursus kan je zelfstandig Java programmatuur schrijven, heb je ruime kennis van programmeerconcepten en ontdek je de vele mogelijkheden die Java te bieden hebben. Informeer eens naar de mogelijkheden van een Java cursus van Geo-ICT en laat je verbazen door de scherpe prijzen! Kom je als groep? Dan ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting op de cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *