Thuis snel een computer probleem opgelost

Computer reparatie

Op het moment dat het niet uitkomt krijgen we een probleem met de computer, of krijg je iedere keer een melding dat je computer niet goed beveiligd is? Loopt je computer compleet vast en kan je er niets meer mee doen, dan is computer reparatie nodig. Laat je computer repareren bij je thuis door een ervaren student, hij of zij weet precies wat er nodig is om je apparaat weer aan de gang te krijgen. Niet alleen bij je computer, maar ook je tablet of andere apparaten waar je veel gebruik van maakt.

Computer reparatie

Altijd een vaste student aan huis

Natuurlijk is het fijn als er computer reparatie nodig is dat je niet iedere keer een andere student in aan huis krijgt, omdat je een vaste ICT student hebt weet deze precies wat er speelt en vorige keer aan de hand was. De kwaliteit en service is hoog, dit omdat een student maar een maximaal aantal klanten mag verzorgen. Wil je snel geholpen worden en niet wachten tot de student naar je huis kan komen, dan is er ook de mogelijkheid dat een student hulp op afstand kan bieden. Hierbij kan de student je computer overnemen en het probleem snel verhelpen, sneller en veiliger kan je probleem niet worden opgelost.

Ook voor de kleine problemen

Heb je niet direct computer reparatie nodig maar een klein probleem met je computer, ook dan is het mogelijk om de student te laten komen. Voor bijvoorbeeld een update van je software, of die vervelende meldingen dat je dingen op je computer hebt staan die er niet thuishoren. Een virus op je computer kan ervoor zorgen dat je hele besturing niet meer werkt, laat een student dit verhelpen zodat je weer snel kunt genieten van je computer of tablet. Een van de ervaren studenten helpt je graag zodat je snel van de problemen af bent. 

Posted In ict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *