Voordelen van Prostream

Tijdens bouwprojecten is documentatie en informatie erg belangrijk. Het is dan ook essentieel dat je dit op de juiste manier weet te beheren. Informatiemanagement is dus niet te missen. Gelukkig zijn er applicaties, zoals Prostream, waarmee dit een stuk makkelijker wordt gemaakt. In dit artikel vertellen we je een aantal handige voordelen.

Previews bekijken

Wanneer je in de bouw werkt heb je te maken met veel grote bestanden. Wanneer je al deze bestanden moet downloaden ben je veel tijd en opslag kwijt. Door Prostream te gebruiken kan je alle bestanden eenvoudig bekijken zonder deze te downloaden. Dit kan door de previews functie van het systeem. Zo hoef je alleen de bestanden te downloaden waarin je wilt werken.

Overal de nieuwste versie

Iedereen werkt op zijn eigen manier. De één zit het liefst achter de computer en de ander doet alles vanaf zijn tablet. Het is dan ook handig dat Prostream ervoor zorgt dat iedereen kan werken waar en wanneer hij dit wilt. Dit komt doordat alles automatisch online synchroniseert. Zo kan iedereen werken waar hij dit fijn vindt. Hierbij is het ook handig om te vermelden dat er automatisch nieuwe versies van documenten worden aangemaakt. Zo werkt iedereen altijd in de nieuwste versie van een document.

Overzicht

Door de mogelijkheid om labels toe te voegen aan bestanden kan je eenvoudig alles vinden wat je nodig hebt. Hiernaast is het systeem erg slim en kan het de informatie koppelen aan nieuwe projecten. Zo kan je een stuk efficiënter te werk gaan in de toekomst.

Grote bestanden versturen

Naast het previewen van bestanden kan je via de applicatie ook veel makkelijker grote bestanden delen met elkaar. Deze bestanden zitten op de applicatie goed beveiligd met een wachtwoord. Meer hierover weten? Neem dan een kijkje op prostream.app.

Posted In ict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *