Voordelen van Sim Only

Als je een telefoon aanschaft, moet daar natuurlijk ook een abonnement bij worden afgesloten. Anders kan je namelijk niet internetten en bellen. Er bestaan tegenwoordig echter heel veel verschillende aanbieders en type abonnementen. Zo kun je bijvoorbeeld een telefoon en abonnement tegelijkertijd aanschaffen of alleen Sim Only kopen. Dat biedt namelijk veel voordelen. Welke dat zijn, lees je hieronder!

Flexibel

Een Sim Only-abonnement is erg flexibel. Zo kun je bij de meeste providers maandelijks je bundel aanpassen. Als je opeens veel belt, kun je je belminuten gelijk verhogen. Of als je meer mobiele data wilt, kun je dit ook gelijk aanpassen en meteen genieten van de extra MB’s. Verlagen is ook altijd mogelijk, alleen verschilt het per aanbieder wanneer deze ingaat. Ook zit je met Sim Only niet vast aan lange abonnementen. Meestal is zo’n abonnement maandelijks opzegbaar. Extra flexibiliteit voor jou dus!

Goedkoop

Bovendien ben je bij een Sim Only-abonnement veel goedkoper uit. Je koopt namelijk het toestel zelf (of je gebruikte een oude) en je hoeft dit dus niet tegelijkertijd ook nog eens af te betalen. Je sluit dus alleen een Sim Only af voor belminuten en mobiele data. Dit kost je zo rond de 12 euro voor 5GB en 100 belminuten per maand, terwijl je met een abonnement met toestel al gauw rond de 40 euro kwijt zult zijn. Nog een bijkomend voordeel is dat je geen BKR-registratie krijgt. Een abonnement met toestel van boven de 250 euro wordt namelijk gezien als een lening. Dit is niet het geval met Sim Only.

Eigen keuze

Met een abonnement ben je genoodzaakt om de telefoon te kiezen die de provider aanbiedt. Je kunt dus niet zelf kiezen welke telefoon je neemt. Met en Sim Only-abonnement heb je wel eigen keuze en kun je zo vaak als je wilt wisselen van telefoon zonder dat je eerst de telefoon af moet betalen. Je hebt dus meer vrijheid!

Vergelijk hier en kies jouw Sim Only-abonnement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *