Werken met inbox smtp mailer

Bij versturen van e-mails via een standaard inbox smtp mailer, zijn er beperkingen waar er rekening mee moet worden gehouden. Zo ontstaan er problemen wanneer er grote bestanden moeten worden verzonden of een groot aantal mailtjes op dag basis. Voor de particulier vormt dat over het algemeen geen probleem, maar maakt het voor bedrijven alle verschil uit. Veel van de werkzaamheden, van het leggen van contacten met klanten tot aan het uitwisselen van informatie met partners, verloopt via de mail. Elk oponthoud heeft dus gelijk invloed op de bedrijfsprestaties.

Ook het imago kan grote schade oplopen

Wat gebeurt er wanneer email accounts van het bedrijf worden gebruikt voor het versturen van spam? Dat gaat niet zonder resultaat zijn voor het imago en zullen relaties zich gelijk terughoudend beginnen op te stellen. Zo ver mag het niet komen met en zorgt de inbox smtp mailer er wel voor. Die zorgt er namelijk voor dat alle berichten worden gecontroleerd en bij onregelmatigheden gelijk de bron wordt gelokaliseerd. Berichten die eenmaal de inbox smtp mailer zijn gepasseerd, worden ook gegarandeerd doorgelaten bij de ontvanger. Met het gebruik van beveiligingsfilters worden berichten die via een standaard smtp server worden verzonden geweigerd wanneer er twijfels zijn over het IP-adres van de verzender.

De communicatie zal niet meer stagneren

Het weigeren van e-mails van de kant van de ontvanger wordt niet altijd aangeven bij de verzender. Zo kan een email met belangrijke informatie of een dringend verzoek terechtkomen in de spambox of geheel worden geblokkeerd. Met inbox smtp mailer wordt gelijk voorkomen dat vertrouwelijke informatie onder ogen van anderen komt. Bij de ontvangers zorgt hun inbox smtp mailer ervoor dat het bericht gecontroleerd wordt op het domein en username. Pas na die verificatie wordt het bericht doorgestuurd naar de POP3 of IMAP-server, gereed om door de ontvanger geopend te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *